Ruinele castelului Tintagel
Ruinele castelului Tintagel © Nigel Wallace-Iles/English Heritage/PA

Tintagel este genul de loc unde se nasc legendele

În castelul Ducelui de Cornwall de pe stâncile abrupte de care se sparg valurile Mării Celtice, într-un moment de criză ce se prelungea de luni întregi, s-a născut Regele Arthur.

Legenda sa s-a ivit din iubire și conflict, dar s-a scris cu onoare și speranță și s-a împlinit în pace și unitate. Merlin, magicianul și sfătuitorul său cel mai de seamă, l-a ajutat să unifice regatele Britaniei medievale. Cavalerii Mesei Rotunde au adus dreptate și egalitate și au purtat căutarea mistică a sfântului Graal.

Sau, cel puțin, așa spune legenda.

Tintagel, agenția de comunicare strategică, se naște din provocările anului 2020

Specialitatea noastră sunt poveștile și strategiile, scrise pentru o lume ce nu mai are multe în comun cu Evul Mediu timpuriu.

Le scriem în pixeli și biți în loc de pergament, dar valorile noastre centrale sunt inspirate din romanele arthuriene: adevăr și dreptate, onoare și speranță. Țelurile noastre nu sunt mistice, iar magia de care ne servim este în totalitate naturală.

Oferim consultanță și strategie în relații publice, marketing și publicitate. Lucrăm cu branduri și companii care vor să crească armonios și au nevoie de structuri narative complexe și articulate pentru a-și împlini viziunea.

Tu ce poveste vrei să scrii?

Ștefan Ionescu

Ștefan Ionescu

Fondator
Cu formație academică și mai mult de șapte ani experiență în comunicare, Ștefan Ionescu este fondatorul agenției de comunicare strategică Tintagel. Experiența sa include jurnalism în presa scrisă și audio-vizuală, comunicare corporativă și politică, relații publice, marketing și social media. Poate fi contactat la stefan.ionescu@tintagel.ro